Samen slim zorggeld en tijd besparen

Daar doen wij het voor. Wij geloven in de juiste samenwerking met de beste zorgverleners, tussen organisaties en met alle zorgpartijen in de hele zorgketen.

Zonder gedoe en frustratie. Zo creëren wij samen meer tijd voor goede zorg. Want iedereen verdient zorg. Nu en in de toekomst.

Klantverhalen en meer

Bekijk al het nieuws

Maak kennis met ons team

Floris

Oprichter Elanza

Anouk

CEO

Martijn

Oprichter Elanza

Joline

Product owner

Wouter

CTO

Carly

Developer

Daan

Developer

Dana

Developer

Herald

Developer

Stefanos

Developer

Olivier

Customer Success

Giel

Business development

Onze beloftes aan de zorg

Samen veel zorggeld besparen

Elanza geeft jou de grip en regie terug over al je flexibele schillen. Ons platform biedt de totaaloplossing die je nodig hebt, om de beste kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs.
Daarmee dragen wij ons steentje bij aan een duurzame toekomst.

Meer doen in minder tijd

Slim automatiseren geeft ruimte voor creatieve, simpele oplossingen. Daarom automatiseren we wat automatisch kan. Zo kunnen we allemaal slim werken in plaats van hard.

Samenwerken en integreren

Elanza is kop(pel)loper en master in integraties. Ons motto: liever minder dan meer systemen. Wij koppelen daarom met al jouw favoriete applicaties.

Wendbaar en flexibel

Elanza beweegt mee met de wereld. Veranderingen in jouw organisatie, in de arbeidsmarkt of wetgeving? Wij blijven altijd wendbaar en flexibel.

Hoe het begon

Een eerste ontmoeting in 2018, coaching van vluchtelingen en gedeelde zorgen om snel stijgende zorgkosten: samen met zorgorganisaties starten wij de ontwikkeling van een geavanceerd platform.. en: Elanza is een feit!

We zijn een high-tech bedrijf met passie voor de zorg. Door onze unieke oplossingen en duurzame denkwijze hebben we inmiddels een mooie track record in de zorg opgebouwd.

Ons belang? Zorgorganisaties moeten altijd de juiste zorg kunnen blijven leveren. Nu én in de toekomst. Voor altijd de zo(rg) slim geregeld, daarvoor doen wij het dus bij Elanza. Met volle overgave. Doe jij mee?

Pssst: En de naam Elanza? Dat is een goed bewaard geheim!