Fivoor is live met het Elanza platform!

Klantverhalen

December 2023

Over onze klant Fivoor

Fivoor (GGZ) is gespecialiseerd in psychiatrische zorg voor patiënten en levert een breed aanbod van forensische en intensieve psychiatrische zorg in de regio, van Zuid-Holland en Noord-Holland tot aan Noord-Brabant en Utrecht. Zij zijn vanaf december 2023 live met het Elanza platform.

Meerwaarde voor Fivoor

Pieter de Man, HR Manager bij Fivoor vertelt:

“Vanaf de start is iedereen al erg enthousiast. Wij zien veel voordelen in het gebruik van het platform van Elanza. Pieter legt uit: ‘Bij Fivoor is een kwalitatief en (kosten-) efficiënte planning van onze zorgvraag een belangrijk speerpunt. Het platform van Elanza helpt ons hierbij door het inhuurbeleid op losse diensten te optimaliseren en alle operationele processen hieromtrent duurzamer in te richten. Het platform koppelt op ons roostersysteem Ortec. Dit zorgt voor de automatische stroomlijning van het delen en invullen van deze openstaande diensten met al onze externe partners. Door starten met Elanza zetten we stappen in de goeie richting als het gaat om:
- Het flexplanproces rondom losse diensten: door Elanza is dit proces geautomatiseerd met daardoor een enorme reductie op (handmatig veroorzaakte) fouten;
- Overzicht in de juiste gewerkte uren door externe zorgverleners die op losse diensten worden ingehuurd;
- Pro-forma facturen die direct het gevolg zijn van de geregistreerde uren in het Elanza platform;

Stuurinformatie over alle inzet, kosten en kwaliteit

Pieter vervolgt:

“Een belangrijke factor is dat door gebruik van het platform van Elanza veel van onze handmatige checks en controles op deze gewerkte uren, tarieven en factureren straks verleden tijd zullen zijn. Naast dat dit foutgevoelig was, ontlasten we hiermee ook de werkdruk bij onze collega’s van planning, flex en finance. Daarbij beschikken we nu over realtime stuurinformatie over de inzet, kosten en kwaliteit van alle losse diensten die ingevuld worden door onze externe partners".

Gerelateerde artikelen