Elanza gestart met certificering ISO 27001

Nieuws

Januari 2024

Elanza is begonnen met het volledige implementatieproces van de ISO 27001:2022-norm. ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging. Voor dit proces voor het behalen van het certificaat is gekozen voor de expertise en begeleiding van NAALA.

"Informatiebeveiliging is van vitaal belang voor elke organisatie. Wij streven constant naar kwaliteitsverbetering en het waarborgen van naleving van de wereldwijde normen voor informatiebeveiliging", vertelt Wouter de Winter, CTO bij Elanza. Met dit certificaat kunnen wij aantonen dat Elanza de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van (bedrijfs)informatie beschermt, evenals het waarborgen van continuïteit en het monitoren en aanpakken van mogelijke risico's, vertelt De Winter.

Deze start van het implementatieproces van de ISO 27001:2022-certificering is een belangrijke stap in het versterken van onze toewijding aan veilige en innovatieve oplossingen in de gezondheidszorg en in de samenwerking met onze klanten. Door onder andere de informatiebeveiliging, de kwaliteit van processen en klanttevredenheid te monitoren en te verbeteren, tillen we onze dienstverlening naar klanten en partners steeds opnieuw naar een hoger niveau.

Gerelateerde artikelen